سوتی سالو من دادم!
با ماشین بابام یه روز داشتم تو جاده قوچان میرفتم جمعه بود سرعتم یکم زیاد بود (حدود 140 الی 160 کیلومتر در ساعت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) آخه جاده خیلی خلوت بود و منطقه مسکونی هم نبود!
داشتم همینطور میرفتم و سبقت میگرفتم که به خاطر سرعت زیاد متوجه نشدم با همون سرعت از زانتیا کنترل نا محسوس هم سبفت گرفتم (با سرعت 160 کیلومتر در ساعت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) بنده خدا پلیسه بعد از اینکه من ازش رد شدم تا 5 الی 10 ثانیه نمیفهمید چکار کنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید از بس سرعتم زیاد بود چرتش پاره شد!
بقیشو دیگه نمیگم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون اون روز مجبور شدم به اندازه تمام عمرم برای این بنده خدا حرف بزنم! فقط اینو بگم که اگه ماشینو میخوابوندن بابام دیگه خونه رام نمیداد اما یه مبلغ خیلی خیلی خیلی کوچولو جریمه شدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هرکی میگم ماشینو نخوابوندن از تعجب شاخ درمیاره! شما چطور؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.

Bookmarks